5 Tapaa Tienata Rahaa Nukkuessasi

Moni meistä on kasvatettu niin, että mitään ei voi saavuttaa nukkumalla. Itse asiassa on mahdollista tienata vähän ylimääräistä samalla kun nukut. ToimeentuloNinja.fi antaa sinulle pari hyvää kikkaa, joilla on voit lisätä tulojasi ilman isoa vaivaa.

Valitettavasti laillisia tapoja tienata rahaa tekemättä mitään ei ole paljon. Tällä oppaalla et myöskään opi tulemaan rikkaaksi yhdessä yössä. Kerromme sinulle passiivisista tuloista, joiden ansaitsemiseen ei ole tarkkaa työaikaa. Passiivinen tulo on ikäänkuin kotitöiden tekeminen pienellä taskurahalla. Mitä enemmän näet vaivaa, sen enemmän tienaat. Järjestelyn hyvä puoli on se, että liiketoimintasi ei koskaan tule olemaan puutteellista. On täysin sinusta itsestäsi kiinni, miten paljon haluat tienata. Haluatko myydä tuotteita verkossa, aloittaa rahan tekeminen YouTube-kanavalla tai tutustua Bitcoiniin, jotta voit käydä kauppaa sen kanssa, älä unohda, että pitää tehdä hieman etukäteistyötä.

ToimeentuloNinja.fi on valinnut 5 tapaa, joilla voit ryhtyä tienaamaan vähän ylimääräistä. Voit toteuttaa itseäsi ihan vain projektimielessä, tai ehkä jopa oman liiketoiminnan aloitusta harkiten.

5 tapaa tienata rahaa nukkuessasi

1. Myy oheistarvikkeita!

Nettisivut, sovellukset tai mitkä tahansa! Kaikki tarvitsevat oheistarvikkeita tuotteitaan varten, oli kyse sitten kuvista, musiikista, grafiikasta tai jostain muusta. Jos olet lahjakas valokuvaaja, laulaja, taustaselostaja, söpöjen blogien, jotka tekevät rahaa ja nettisivujen tekijä, graafinen suunnittelija tms., laita taitosi markkinoille!

Miten se tehdään? On monia nettisivustoja, jonne voit laittaa tarjouksesi – älä siis tyydy vain yhteen mainokseen. Koska näillä sivustoilla tulot jäävät usein pieniksi, on tärkeää mainostaa mahdollisimman paljon. On myös hyvä ottaa selvää mikä on muodissa näillä sivustoilla, jotta voit houkutella oikeanlaista asiakaskuntaa.

Sinun ei tarvitse olla ammattilainen tarjotaksesi palvelujasi. Sinun täytyy vain olla luova ja sinulla on oltava halua palvella. Kokoelmasi voi koostua mistä vain – logoista, äänistä, kuvakkeista tai bannereista – vain mielikuvitus on rajana!

Voit testata taitojasi jollakin näistä sivustoista:

http://www.shutterstock.com : kuvat, videot, kuvitus ja musiikki

http://www.istockphoto.com : kuvat, videot, kuvitus ja ääni

http://www.dreamstime.com , https://en.fotolia.com , https://www.picfair.com : kuvat

https://patternbank.com : tekstiilitaide

https://creator.line.me/en/ : emojit

http://www.myfonts.com : typografia

http://themeforest.net/become_an_author : Kaikki graafisesta suunnittelusta teemoihin ja musiikkiin.

Jos koet olevasi edistyksellisempi, voit yrittää iTunesia ja SoundCloudia, tai luoda oman sivustosi.

On kuitenkin hyvä tietää, että joillekin sivustoille sinun on lähetettävä materiaalia ensin tarkastettavaksi, jolloin sivusto arvioi tarjoamasi palvelun myyntikelpoisuuden. Älä anna torjutuksi tulemisen masentaa – muitakin sivustoja on.

2. Kirjoita e-kirja

5 tapaa tienata rahaa nukkuessasi

E-kirjojen on ennustettu ottavan fyysisten kirjojen paikan vuoteen 2018 mennessä, joten jos sinulla on taipumuksia kirjallisuuteen, digitaalinen tapa on harkitsemisen arvoinen.

Voit aloittaa tunkkaisista novelleista, mutta jos ajattelet enemmän rahaa kuin kirjallisuuden laatua, sinun kannattaa etsiä parhaat myyntipaikat ja yrittää niillä. Muista, että hyvän kirjan ei tarvitse olla fiktiota; mistä tahansa aiheesta – politiikasta pokeriin – voi kirjoittaa. Virkistä siis mielesi ja löydä aihealue, jossa juuri sinä olet hyvä.

Sinun ei tarvitse olla kirjallisuusnero julkaistaksesi kirjaasi. Kaikki, jotka ovat lukeneet kirjan 50 Shades Of Grey, tietävät tämän. Sitä paitsi, harjoituksen myötä tulet aina vain paremmaksi. Ehkä ensiteoksestasi ei tule bestselleriä, mutta sinun ei pidä pysähtyä siihen.

Suurin osa julkaisevista sivustoista vastaanottaa .doc -asiakirjoja. Jos haluat saada enemmän irti kirjasi ulkomuodosta, voit käyttää sivustoa http://sigil-ebook.com. Amazonista löydät työkaluja sarjakuvia ja lastenkirjoja varten.

Kun olet luonnostellut materiaalia sinun pitää luoda alusta, jolla pääset käsiksi jakajien sivustoihin. Liittyäksesi Amazoniin, sinun täytyy käyttää sivua https://kdp.amazon.com, mutta useimmille muille jakajille voit käyttää sivua https://www.smashwords.com. Optimoi myyntisi käyttämällä molempia sivustoja – siten tavoitat mahdollisimman paljon ostajia.

E-kirjasi on helppo saada markkinoille. On kuitenkin vaikeaa saada ostajat huomaamaan kirjasi, joten tähän panostaminen maksaa vaivan. Vaikka monet tuntevat sanonnan ”Älä tuomitse kirjaa kannen perusteella”, se on valitettavasti yleistä netissä. Tämän vuoksi sinun on sijoitettava sekä aikaa, että rahaa saadaksesi kirjallesi hienon ja ammattimaiselta näyttävät kannet. Myös ansioluetteloosi on hyvä käyttää aikaa; pystytkö kirjoittamaan jännitystä täynnä olevan tarinan, joka saa lukijan sormet syyhyämään uteliaisuudesta?

Kirjan menestys riippuu kuitenkin kaikkein eniten hyvistä arvosteluista. Älä epäröi pyytää kirjan lopussa lukijaa jättämään arvostelu tulevia lukijoita varten.

3. Tee oma sovelluksesi

5 tapaa tienata rahaa nukkuessasi

Kuten kahdessa aikaisemmassa tapauksessa, sinun ei tarvitse olla ekspertti tässäkään aiheessa. Saatavilla on paljon apua.

Jos haluat luoda jotakin “tekevän” sovelluksen, sinun on todennäköisesti liittouduttava jonkun kanssa, jolla on kokemusta ohjelmoinnista ja jakaa tuottosi hänen kanssaan. Voit myös saada apua sivustolta http://appinventor.mit.edu/explore/, jossa voit ”rakentaa” sovelluksesi ohjelmoinnin sijasta.

Jos päätät tehdä pelin, on mahdollista luoda ammattimaisia sovelluksia lähes kokonaan ilman ohjelmointia. Apua suunnitteluun ja kehitykseen voit saada myös monilta eri sivustoilta. ToimeentuloNinja.fi suosittelee Unitya (http://unity3d.com/unity), joka on ilmainen ja melko käyttäjäystävällinen. Kun olet kehittänyt pelisi täällä, voit julkaista sen iOS:lle, Androidille ja PC:lle samaan aikaan. Se on selkeä etu, sillä haluat tavoittaa mahdollisimman suuren yleisön.

On olemassa useampikin tapa tienata rahaa sovelluksilla – voit veloittaa maksun niistä suoraan tai sovelluksen sisäisten ostosten kautta (lisäpelejä, apua, uusia tasoja) tai mainosten avulla. Muista myös, että sinun on myös katettava eri sivustojen aiheuttamat kulut.

Vaikka sinun ei tarvitsekaan olla sovellusnörtti, se auttaa sinua saamaan hyvän pohjan laitteille, joilla voit testata sovelluksiasi. Jos haluat vakavasti tienata sovellusmaailmassa, sinun on laitettava pari niistä markkinoille.

4. Kumppanuusmarkkinointi

5 tapaa tienata rahaa nukkuessasi

Haluatko perustaa nettikaupan, mutta sinulla ei ole mitään myytävää? Siinä tapauksessa voit tienata rahaa välikätenä kuluttajan ja myyjän välissä.

Miten se tapahtuu? Lisäät mainoslinkkejä omalle nettisivullesi tai sosiaaliseen mediaasi. Aina, kun linkkiäsi klikataan ja asiakas ostaa jotakin, saat pienen osan tuloista. Sinun ei siis tarvitse miettiä varastointia tai lähetyksiä – sivusto pitää siitä huolen. Sinä vain mainostat.

Jos sinulla on valmiiksi runsaasti kävijöitä saava sivu, voit tehdä tästä menestyvän bisneksen. On myös hyvä, mikäli pystyt liittämään sivuja julkaisuihisi ilman, että mainostuksesta tulee ilmiselvää. Tällä ansaitset enemmän kuin pientä taskurahaa, mutta joudut myös uhraamaan aikaa tähän projektiin.

Kumppanuusmarkkinointia käyttäviä sivustoja on paljon. Sivustoja ja kumppanuusmyyjiä yhdistävään verkostoon on syytä liittyä jäseneksi, sillä yhteydenpito tulee näin helpommaksi molemmille osapuolille.

Hyviä paikkoja aloittaa:

Elegantein tapa tehdä kumppanuusmarkkinointia on arvostella ostamasi tuotteet ja lisätä ”osta nyt” -linkki arvostelun loppuun.

Katso myös:

5. Painatukset

Jos sinulla on mielessä hyviä kuvitusideoita tai hauskoja lainauksia, voit tienata monella eri tavalla myymällä painatuksia. Ajattele kaikkia mahdollisuuksia – T-paitoja, huppareita, potkupukuja vauvoille ja keittiöpyyhkeitä.

Hyvä paikka aloittaa on http://www.cafepress.co.uk, joka painattaa melkein mitä tahansa. On myös olemassa paljon muita hyviä paikkoja ja sinun pitää luoda itsellesi vain myyjäprofiili (myyt tuotteita samalla sivulla) tai nettikauppa (myyt tuotteita omalla sivustollasi).

Molemmissa tapauksissa sinun on luotava hienoja kuvituksia, kun taas itse sivusto hoitaa kuvitusten käsittelyn, varastoinnin ja lähetyksen. Kun joku valitsee designisi painatettavaksi, saat osan tuotoista.

Tähtää söpöihin tai hauskoihin kuviin ja lainauksiin, sillä niitä voi käyttää moniin erilaisiin tuotteisiin. Tällä tavalla saat mahdollisimman paljon irti jokaisesta designista.

Suurin osa yllä olevista ideoista ovat ilmaisia ainakin aluksi, mutta voit myös joutua maksamaan sivustoille niiden käytöstä tai saada vain pienen osan tuloista. Tutki rauhassa erilaisia sivustoja, jotta löydät juuri itsellesi sopivan.

Vieritä ylös