20 Yleisintä Kotoa Käsin Tehtävää Työtä

20 yleisintä kotoa käsin tehtävää työtä

Monet ihmiset haluavat tänään työskennellä kotoa tai löytää verkossa tehtävän työn eli kotoa käsin työskentelyä ja tutkimukset ovat osoittaneet, että noin 40 prosenttia amerikkalaisesta työvoimasta tekee etätöitä vähintään osa-aikaisesti. Näiden numeroiden odotetaan vain kasvavan.

Hiljattainen GlobalWorkplaceAnalyticsin tutkimus osoitti, että kotoa käsin tehtävät työt ovat nousussa kaikilla työllisyyden aloilla ja ovat nousseet 80 prosentilla 2005 – 2012 välisenä aikana. Suurin nousu nähtiin valtion työpaikoissa, joissa etätyön tekeminen nousi 122 prosentilla. Etätöiden määrä nousi 80 prosentilla voittoa tavoittelemattomissa yrityksissä ja 70 prosenttia voittoa tavoittelevissa yrityksissä, sekä valtio nosti etätyöpaikkojen määrää 62 prosentilla samaan aikaan.

Mutta kuka tekee töitä kotoa käsin? FlexJobs – nettisivu, joka auttaa ihmisiä löytämään kotoa käsin tehtäviä töitä – analysoi saatavilla olevia työnimikkeitä ottaakseen selvää, mitkä niistä toteutetaan useimmin kotoa käsin. Tässä on lista 20:stä yleisimmistä työnimikkeestä freelance-töistä perus työpaikkoihin.

20. Virtuaaliassistentti

19. Liiketoimintakehityksen johtaja

18. Hakukoneoptimointi- ja markkinointiassistentti

17. Vieraan kielen tulkki

16. Graafinen suunnittelija tai graafisen suunnittelun asiantuntija

15. Vakuutustarkistaja

14. Matkaneuvoja

13. Käyttöliittymä- tai käyttökokemussuunnittelija

12. Ohjelma- tai projektipäällikkö

11. Järjestelmäanalyytikko

10. Apulaisopettaja

9. Lääketieteellinen koodaaja tai lääketieteellisten koodien asiantuntija

8. Palveluohjaaja

7. Ohjelmistokehittäjä

6. Asiakasjohtaja tai asiakaspäällikkö

5. Insinööri

4. Myyntikumppani tai myyntiedustaja

3. Asiakaspalveluedustaja tai asiakaspalvelukumppani

2. Konsultti

1. Kirjoittaja

Jotkin näistä työtehtävistä ovat aloittelijoille sopivia, eivätkä välttämättä vaadi lainkaan aikaisempaa kokemusta työstä. Toiset taas vaativat erityisosaamista, koulutusta, korkeakoulututkinnon tai kandidaatin tai maisterin tutkintoa. Parhaita töitä ovat tietenkin ne, jotka vaativat enemmän kuin toisen asteen koulutuksen.

Kotoa käsin tehtäviä töitä löytyy erilaisilta aloilta. Yleisimmät työt, jotka ovat täysin tai osittain hoidettavissa kotoa käsin, ovat:

20 yleisintä kotoa käsin tehtävää työtä

5. Hallinto

4. Tietotekniikka

3. Myynti

2. Koulutus

1. Terveydenhuolto

Useat kotoaan työskentelevät ihmiset ovat itse työllistettyjä tai itsenäisiä alihankkijoita, mutta etätyötä sisältävät työnkuvat yleistyvät jatkuvasti. Saatat, jopa aloittaa oman yrityksen kotona jollakin kryptovaluuttakaupalla.

Vieritä ylös