10 Tapaa Tienata Rahaa Älypuhelimellasi

10 tapaa tienata rahaa älypuhelimellasi
”ToimeentuloNinjan päätavoitteena on auttaa lukijoitamme parantamaan heidän taloudellista asemaansa. Olemme yhteistyössä muiden yritysten kanssa, joilla on samanlainen visio. Jotkut näistä linkeistä tässä julkaisussa voivat tulla kumppaneiltamme. Näin me ansaitsemme rahaa.”

Tiesitkö, että voit ansaita rahaa netissä käyttämättä lainkaan tietokonetta? Se on mahdollista pelkällä älypuhelimella – tälläkin konstilla voit saada kokoon hieman ylimääräistä erityisiin tarkoituksiin. Ihmiset ympäri maailmaa ansaitsevat ”mobiilirahaa” eri menetelmillä, kryptovaluuttaalustoista, maksettuihin kyselyihin ja rahan tekemiseen YouTubessa, ja voit myös sinäkin aloittaa..

Se ei ole lainkaan monimutkaista Voit myös säästää pahan päivän varalle tai jopa maksaa laskuja ansaitsemillasi tuloilla. Jatka lukemista, niin kerromme 10 eri tapaa tienata rahaa netissä älypuhelimellasi. Tällä tavalla voit edistää matkaasi taloudelliseen vapauteen ja tuottaa myös hieman ylimääräistä.

1. Viggle

Viggle maksaa sinulle television katselusta sekä musiikin kuuntelusta! Kun olet ladannut sovelluksen älypuhelimeesi, sinun pitää vain avata se, kun aloitat ohjelman katselun tai kappaleen kuuntelemisen. Sovellus maksaa sinulle jokaisesta ohjelman katsomiseen tai musiikin kuunteluun käyttämästäsi minuutista. 

Saat myös lisäpisteitä mainosten katselusta, sekä kyselyihin ja tietovisakysymyksiin vastaamisesta. Pisteet voit lunastaa erilaisina lahjoina Best Buyssa, Starbucksissa, sekä muissa kaupoissa ja ravintoloissa.

Lataa sovellus täältä.

2. Gig Walk

Voit helposti tienata rahaa Gig Walk -sovelluksella, jos olet päivittäin liikkeellä. Androidille ja iOS:lle saatava sovellus pyytää sinua vahvistamaan maamerkkien, katujen, kuljetuspalveluiden, teiden ja monien muiden kohteiden sijainnin. Sovellus on yksi helpommista tavoista tienata rahaa älypuhelimen avulla.

Lataa sovellus täältä.

3. Pactapp

Haluatko kohottaa kuntoasi ja tienata myös vähän rahaa? Voit toteuttaa molemmat Pactapp -sovelluksella. Rekisteröidy uniikkiin sovellukseen, tee kuntoilusopimus ja ryhdy kuntoilemaan säännöllisesti. Kuntoilusuorituksen jälkeen kerrot sovellukselle mitä teit ja miten kauan. Saat pienen taloudellisen palkkion kuntoilusopimuksesi noudattamisesta. 

Mikäli et noudata sopimusta, sinulle määrätään pieni sakko. Sakkoja käytetään maksamaan niille ihmisille, jotka ovat noudattaneet aikataulujaan. Kun olet ansainnut vähintään 5 dollaria, voit siirtää rahat PayPal -tilillesi.

Lataa sovellus täältä.

4. Locket

Locket maksaa sinulle Android -puhelimesi lukituksen avaamisesta! Sovellus laittaa maksettuja mainoksia lukitusnäytöllesi. Kun avaat puhelimesi, voit pyyhkäistä toiselle sivulle katsoaksesi mainoksen, tai toiselle sivulle avataksesi puhelimesi. 

Algoritmi seuraa katsomiesi mainosten määrää päivässä ja palkitsee sinut pienellä summalla, joka riippuu katsomiesi mainosten määrästä. Kun olet ansainnut vähintään 10 dollaria, voit siirtää rahasi PayPal -tilillesi. Jos avaat lukituksen useita kertoja päivässä, ansaitsemasi rahamäärä voi kasvaa nopeasti.

Lataa sovellus täältä.

5. Receipt Hog

Yritysten on tehtävä markkinatutkimusta voidakseen kehittää ja markkinoida tuotteitaan mahdollisimman tehokkaasti. Yksi tapa yrityksille oppia mahdollisista asiakkaistaan on seurata heidän ostoksiaan. Receipt Hog on älypuhelin sovellus iOS- ja Android -laitteille, joka kerää tietoja ostoksista analysoimalla kuitteja. ja se kerää tietoja ostoksista analysoimalla kuittien tietoja. Voit toimittaa kuitin ostoksistasi jopa 20 kertaa kuukaudessa. Kuitit voivat olla peräisin huoltoasemalta, ruokakaupasta, tavaratalosta, lähikaupasta tai ravintolasta.

Kun lataat kuittisi, sovellus palkitsee sinut virtuaalisilla kolikoilla. Voit muuttaa kolikot rahaksi ja siirtää rahat PayPal -tilillesi, kun sinulla on 1000 kolikkoa kasassa.

Lataa sovellus täältä.

6. Field Agent

Isot brändit tarvitsevat tietoja siitä, miten heidän tuotteensa ovat esillä kaupoissa ja sopimus Field Agentin kanssa auttaa heitä saamaan asiakkaita. Target, Tyson ja monet muut isot brändit käyttävät sovellusta tällä hetkellä. Kun olet ladannut sovelluksen älypuhelimeesi, voit tehdä nopeita tehtäviä samalla kun käyt kaupassa. Sinua voidaan pyytää tarkistamaan esillä olevia tuotteita, syöttämään tiedot ja ottamaan kuvia. Tehtävistä voi ansaita 3 – 12 dollaria ja voit lähettää Field Agentilla ansaitsemasi rahat PayPal -tilillesi.

Lataa sovellus täältä.

7. PoshMark

PoshMark antaa sinun vaihtaa istumattomat tai käyttämättömät vaatteesi rahaksi! Lataa sovellus ja ota kuvia vaatteista, jotka haluat myydä. Anna myös lyhyt kuvaus ja tuotteesi lisätään PoshMark -verkkokauppaan. Kun joku ostaa tuotteesi, saat 80% kauppahinnasta itsellesi ja voit lähettää tuotteen ostajalle.

Lataa sovellus täältä.

8. Shop Kick

Shop Kick maksaa sinulle tietyissä kaupoissa käymisestä. Sovellus tekee yhteistyötä Walmartin, Old Navyn ja eri ravintolaketjujen kanssa ympäri maata ja se maksaa sinulle niissä käymisestä. Saat pisteitä, joita voit myöhemmin vaihtaa rahaksi. Lisäksi voit saada lisäpisteitä skannaamalla viivakoodeja puhelimellasi, tai saamalla ystäväsi liittymään Shop Kickiin. Rahaksi vaihdettavat pisteet voidaan maksaa pankkikortillesi kuukausittaista laskuasi alentavina krediitteinä, tai ne voidaan lähettää suoraan PayPal -tilillesi.

Lataa sovellus täältä.

9. Easy Shift

Yritykset käyttävät Easy Shiftiä nähdäkseen miten hyvin heidän tuotteensa menevät kaupaksi halki Yhdysvaltojen. He käyttävät tätä tietoa määrittääkseen myös haluavatko he säilyttää tuotteensa tietyissä kaupoissa. Jos lataat Easy Shift -sovelluksen puhelimeesi, voit ansaita käymällä tietyissä kaupoissa lähistölläsi ja etsiä tiettyjä tuotteita. Voit skannata viivakoodin puhelimellasi ja syöttää tuotteen hinnan. Voit tienata jotain 2 – 20 dollarin väliltä jokaisesta suoritetusta tehtävästä ja rahat maksetaan suoraan PayPal -tilillesi.

Lataa sovellus täältä.

10. My Likes

10 tapaa tienata rahaa älypuhelimellasi

Jos käytät sosiaalista mediaa säännöllisesti puhelimellasi, My Likes on loistava sovellus lisäansioita varten. Sovelluksella voit olla mukana monissa eri mainoskampanjoissa ja se palkitsee sinut rahalla, kun tykkäät tai jaat kampanjaan liittyviä julkaisuja Facebookissa, Twitterissä tai muissa sosiaalisissa medioissa. Mitä enemmän sinulla on seuraajia, sitä enemmän ansaitset My Likes -sovelluksella.

Lataa sovellus täältä.

Joten älypuhelimesi kanssa voi tulla miljonääri? Et ehkä pääse miljooniin, mutta voit itse ansaita rahaa täydentääkseen tulojasi ja elääksesi mukavammin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös
Lopeta kamppailu oman taloudellisen tilanteesi kanssa. Löydä tapa ansaita rahaa jo tänään.

Liity tuhansien muiden joukkoon, jotka ovat muuttaneet elämänsä ansaitsemalla rahaa verkossa …15 + Eri menetelmää, kaikki varmennettuja, kaikki kannattavia.

fi-recent-news-banner
ProfitFarmers tuotti meille voittoa 2.141€ vain muutamassa viikossa
Haluatko nähdä, kuinka sinäkin voit ansaita rahaa ProfitFarmers vulla?